Ben jij een individuele deelnemer van de Handbike Battle?

Gaaf! Je hebt je ingeschreven voor de HandbikeBattle 2018. Een top begin van het jaar. Het is een mooie uitdaging.

Er komen wel een hoop zaken op je af. Ze heb je als eerste een handbike nodig. En heb je er een, dan moet deze wel geschikt zijn om een berg op te rijden. Je moet er lang lekker in kunnen zitten, en niet te vergeten hoe ga je je conditie opbouwen om prettig naar boven te rijden.  Allemaal vragen waar bij mij terecht mee kunt.

Zo kan ik je helpen met de aanschaf van een (nieuw of 2e hands). Ik kan je advies geven over wat je het beste kunt kiezen en hoe hij Battle-proof wordt. En er uiteraard voor zorgen dat het technisch ook allemaal gerealiseerd wordt. En daarnaast kan ik je ook helpen op het gebied van training, hoe bouw je dit het beste op.

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen op 14 juni 2018? Ik help je graag!!

Geef een antwoord