Gebruikerservaring: 2e handshandbike

2e HANDSHANDBIKE AANGEPAST

QUOTE

"Mijn naam is Desiree van Peer, ik woon in Dongen, en ben tijdens mijn revalidatie periode in aanraking gekomen met handbiken. Eerst een aankoppelbare handbike en nu dus ook een vastframe handbike. Via Revant, Breda, ben ik met Ralf in contact gekomen.

Ik ga in juni 2018 voor het eerst meedoen aan de handbike battle in Oostenrijk. Een vastframe bike is daarvoor een must. Ik heb totaal geen verstand en ervaring met dergelijke bikes en daarom heb ik Ralf gevraagd om samen met mij te kijken wat een geschikte bike voor mij blijkt te zijn. Ik mocht zelf twee weken een vastframe bike van hem uitproberen. Dit bleek helaas geen goed model voor mij te zijn dus de zoektocht ging verder. Enkele apps met foto’s van tweedehands handbikes verder, bleek er uiteindelijk één tussen te zitten die volgens Ralf waarschijnlijk goed aan te passen was aan mijn wensen. Hij is samen met mij en mijn man afgereisd naar Papendrecht om de bike te inspecteren en uiteindelijk ook te kopen. Ralf heeft de handbike aangepast i.v.m. de battle in Oostenrijk en de bike nagekeken. Toen dit alles in orde was heeft hij hem netjes bij mij thuis afgeleverd. Nu kan het trainen voor mijn uitdaging eindelijk beginnen, ik heb er zin in!!!!!

Ralf, heel hartelijk bedankt voor je hulp bij mijn zoektocht naar een geschikte vastframe handbike! Ik had je al eerder gezegd dat ik alle vertrouwen heb in jou. Ik ben bij andere winkels geweest, maar het inlevingsgevoel en de inzet die jij hebt getoond om samen met mij een geschikte handbike te vinden heb ik niet eerder meegemaakt. Ralf, je bent echt een TOPPER!!!" (Desiree van Peer)

WERKZAAMHEDEN

Advisering naar de juiste handbike, leveren van de juiste handbike incl. diverse aanpassingen noodzakelijk voor de Handbike Battle (oa. bergverzet).

Geef een antwoord