Help ik kom nog niet in aanmerking voor een PGB

WingsTechnology, Tweedehands Handbike

Gebruikerservaring: Tweedehands handbike

QUOTE

Ik heb jaren geleden een ongeluk gehad en daarbij een lage dwarslaesie opgelopen. Ik ben logopedist en heb tot voor kort gewerkt. Als hobby tennis ik. 

De afgelopen jaren heb ik veel problemen gehad met mijn gezondheid en ik voelde me altijd moe. Na een operatie ben ik in het revalidatiecentrum gaan trainen en hoorde over de HandbikeBattle. Meedoen leek me een goede manier om (met begeleiding) meer kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Bovendien vond ik het heerlijk om weer eens iets geks te doen. 

Ik moest een vastframe handbike hebben en hoorde dat je voor de aankoop van een bike in aanmerking kon komen voor een PGB sportvoorziening. Maar helaas, ik had mijn PGB 2 jaar daarvoor gebruikt voor een nieuwe tennisstoel. Ook had ik geen idee geen welke handbike bij me zou passen.

Ik heb een toen afspraak gemaakt met Ralf Bekers van WingsTechnology. De kosten zouden geheel voor eigen rekening komen en daarom keken we naar een tweedehands. Ralf is naar verkopers gereisd om de handbikes te bekijken en vond een geschikte Top End Force en heeft een offerte gemaakt voor aanpassen en leveren van deze handbike en aanpassingen. Bij aflevering voldeed de handbike aan de eisen van de Battle. 

Ik train op dit moment volop voor de wedstrijd in Oostenrijk en heb mijn doel om sterker en fitter te worden al bereikt. Na de HandbikeBattle beslis ik of door zal gaan met biken en of ik dat in deze handbike zal doen of, over een tijdje, met PGB een andere wil aanschaffen. En ook daar kan Ralf bij helpen

Nog een paar weken en dan is het zover. Ik ben benieuwd of ik boven kom. (C.Lubrecht)

WERKZAAMHEDEN

Zoektocht naar de juiste 2e handsbike. Het ophalen en optimaliseren van de handbike naar de klant haar wensen.

Geef een antwoord