Gebruikerservaring: Nieuwe aangepaste handbike

NIEUWE AANGEPASTE HANDBIKE

QUOTE

"Ruim een half jaar gelden werd mijn interesse gewekt voor het handbiken. Vroeger heb ik altijd gewielrend een passie die met handbiken goed voortgezet kan worden. Zo ga ik dit jaar meedoen aan de HandbikeBattle 2018, hierbij moet in Oostenrijk een beklimming van ruim 20 kilometer worden overwonnen. Door een chronische ziekte heb ik al snel last van overbelasting en is het belangrijk een handbike te hebben die zeer goed op mij is afgesteld. Deze basis biedt mij de mogelijkheid en geeft mij vertrouwen om met veel plezier te kunnen handbiken, ook na de battle.Maar dit bleek nog geen gemakkelijke opgave. Na diverse handbikepassingen te hebben gehad vond ik het nog steeds lastig om een verantwoorde keuze te maken. Nadat ik dit besproken had met het revalidatiecentrum werd ik door hun gewezen op Ralf Bekers van Wings Technology. Dit bleek een goede verwijzing, zijn ruime ervaring en deskundigheid hebben mij geholpen bij het verkrijgen van een goed passende handbike. Inmiddels ben ik hierop al enkele maanden zeer actief aan het handbiken. En dat gaat heel goed. Ik word niet belemmerd door overbelasting vanwege een niet goed passende handbike. Wekelijks merk ik mijn vooruitgang en dat geeft nieuwe energie! Wat ik ook heel belangrijk en prettig vind is dat Ralf voor vragen altijd bereikbaar is en goed met je meedenkt, ook na levering!" (Sabine Reiszner)

WERKZAAMHEDEN

Advisering naar de juiste handbike, leveren van de juiste handbike incl. diverse aanpassingen oa. bergverzet.

Geef een antwoord