Gebruikerservaring: Nieuwe aangepaste wheeler

NIEUWE AANGEPASTE WHEELER

QUOTE

"Ik ben een man van 48jr en heb mijn dwarslaesie in 1999 aangeschaft en heb gemerkt dat sporten me echt goed doet en dat ben ik dus ook steeds meer gaan doen. Sinds 2013 zoek ik elk jaar een sportieve uitdaging, iets om naar toe te werken: Beginnend bij een monsterfietstocht naar Santiago de Compostella en de 4 opvolgende jaren de HandbikeBattle in Oostenrijk, vorig jaar de Elfstedenfietstocht en een nieuwe über-uitdaging: De Triathlon. 
Toen mijn ‘rolmaatje’ Robbert in 2017 dit idee opperde, hebben we Ralf hierbij betrokken.


Ralf heb ik jaren geleden bij zijn vorige werkgever leren kennen als een betrokken, bevlogen, sympathieke, über-sportieve techneut. Ik heb het geluk dat hij niet ver bij mij vandaan woont. Hij heeft ons met raad, daad, trainingsschema’s, vergaderingetjes, ervaring en vakkundigheid bijgestaan. Hij is altijd heel flexibel in zijn agenda en denkt mee en komt gewoon aan huis langs, als dat het handigst is.
Het triathlon-verhaal gaat je als roller niet goed af zonder een wheeler. Beide hebben we een tweede hands wheelers gevonden,  racebakken ietwat op leeftijd waren en aan alle kanten niet goed pasten en rammelden.
We hebben met Ralf veel overlegd en passingen gedaan en hij heeft ze perfect opgemeten en er een soort bouwtekening van gemaakt aan de hand van foto’s. Uiteindelijk heeft hij deze rammelbakken meegenomen naar een gespecialiseerd aluminiumlasser in Zaandam en is er tijdens de las-aanpassingen bijgebleven om aanwijzingen te geven. Het resultaat mag er wezen, want we hebben nu hele mooie, opgepimpte, passende strijdkarren!
We hebben er inmiddels behoorlijk mee kunnen oefenen, met tips en veel tweaks van ’juweeltje’ Ralf ☺. Het gaat ons steeds beter en sneller af. Ons einddoel is om dit jaar óf in 2019 een 70.3 Iron Man te gaan doen. Het mooie is dat Ralf ook een goede trainer en motivator is en ons steeds een stukje verder helpt." (Erik Schwencke)

WERKZAAMHEDEN

Onderzoeken naar de juiste houding in de wheeler en het vertalen van dit onderzoek in de juiste technische tekeningen voor de lasser.

Geef een antwoord