Gebruikerservaring: Pijnvrij rijden

PIJNVRIJ RIJDEN

QUOTE

"Ik ben een man van 48jr en heb mijn dwarslaesie in 1999 aangeschaft en heb gemerkt dat sporten me echt goed doet en dat ben ik dus ook steeds meer gaan doen. Ralf heb ik jaren geleden bij zijn vorige werkgever leren kennen als een betrokken, bevlogen, sympathieke, über-sportieve techneut. Naast de aanpassing van mijn 2e hands wheeler ben ik ook voor onderhoud van mijn tennisrolstoel en handbike (al vele malen) bij hem geweest. Door een verkeerde zithouding in mijn nieuwe handbike heb ik een schouderblessure opgelopen. Ik ben (na veel proberen en afstellen) letterlijk naar Ralf toe gefietst en heb hem om hulp hierbij gevraagd.
Uiteindelijk heeft hij een mal van mijn rugleuning en gewenste zithouding gemaakt, waarmee ik bij een stoffeerder een nieuw waterdicht kussen heb laten maken. Nu zit/lig ik eindelijk weer pijnvrij in mijn fiets. Bedankt Ralf voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog gaat doen! " (Erik Schwencke)

WERKZAAMHEDEN

Onderzoeken naar de juiste houding in de tennisrolstoel en handbike en het vertalen naar een oplossing.

Geef een antwoord