semi-indoor training Ralf Bekers

Een kijkje in mijn keuken. Volgende week vertrek ik naar Innsbruck om het WK schaatsen te rijden voor masters.

Doel training: Interval training 6 keer 1 minuut met maximale input en 4 minuten rust.

Reden van de training: Beter omgaan met verzurende omstandigheden op semi korte afstand (1500m)

Waar heb ik getraind: Op de Tacx, buiten met een computer voor mijn neus. Van te voren alles goed ingesteld zodat ik tijdens de training vanuit de juiste houding de schermen kan zien. In mijn geval was het de software van Tacx zelf (Catalizer).

Doordat ik een duidelijk doel had was de training leuk en ik heb lekker afgezien. Moeite met het opstellen van je trainingsdoel? Of zoek je naar een geschikte houding tijdens een indoortraining om goed je schermen te kunnen zien? Laat me eens met je mee denken.

Geef een antwoord