Welkom

WELKOM!

Wat heerlijk om dit eindelijk te kunnen zeggen. Lang heb ik naar dit moment uitgekeken. Het is altijd spannend om ja te zeggen tegen een droom: "een eigen bedrijf". En nu is het moment dan daar.

 

En waarom nu...

Omdat nu de tijd is om klanten te laten zien dat bewegen belangrijk is. En om te laten zien dat het materiaal maximale aandacht verdient om zo veel mogelijk plezier te ervaren aan het bewegen, en je zo vrij als een vogel te voelen. Ik wil met mijn bedrijf aan rolstoelrijders en handbikers laten dat er veel mogelijk is! En dat tegen een betaalbare prijs. Ik vindt het namelijk belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier moet kunnen bewegen en sporten.

Ik wil naast ondersteunen ook inspireren. Daarom zullen er regelmatig artikelen verschijnen over verschillende producten en technieken. Met instructievideo's wil ik je laten zien dat je het onderhoud en het uitvoeren van kleine reparaties zelf zou kunnen doen. Zo bespaar je tijd en geld om langer onbezorgd te kunnen genieten van het handbiken. En mocht het niet lukken om zelf wat aan je handbike te doen, of je weet niet zo goed waarom je er niet optimaal mee kunt bewegen dan help ik je graag. Daarbij zijn de eisen en wensen van jou als gebruiker het allerbelangrijkst en ik denk graag mee om de best haalbare oplossing te verwezenlijken. Ik ga jullie ondersteunen met technische oplossingen, coaching en advies. Zodat jullie allemaal de vrijheid van het (buiten) sporten kunnen ervaren.

Dus heb je uitdagingen? Deel ze met me! En ik zal je helpen!

 

 

Geef een antwoord